Ismét közös show-kat terveznek a Nightwish egykori énekesei!

02023_8_3-marko-hietala-tarja-turunen-phantom-of-the-opera-_-olavinlinna-savonlinna-jb-21.jpg

Áprilisban derült fény arra, miszerint közös koncertet terveznek a Nightwish egykori énekesei, Tarja Turunen és Marco Hietala. A finn brigád legendás duettpárosa végül két koncertet is adott, melyek keretein belül megtörtént az ominózus reunion, s az, hogy 18 év után mely ikonikus dalt fogják előadni az tulajdonképpen kicsit sem volt meglepő, noha annál inkább volt megható.

A két énekes természetesen a The Phantom Of The Operát adta elő, mely nótával óriási sikereket értek el még a Nightwish kötelékében. A felek egyébként rendre hangoztatták az elmúlt években, hogy szívesen csinálnának már együtt valamit, így az sincs kizárva, hogy egyikük következő szólólemezén majd tiszteletét teszi a másik.

Nagyon úgy fest azonban, hogy a nyári attrakciójuk a vártnál sokkal nagyobb érdeklődést váltott ki, Tarja és Marco ugyanis a a jövő évre vonatkozólag is bejelentett néhány közös fellépést, melyeken minden bizonnyal ismét színpadra viszik a Fantomot, de az sincs kizárva, hogy ezúttal egy másik sikerdallal is meglepik majd a fanokat – ezúttal Latin-Amerikában.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása