Debütált az Eleine új kislemeze!

325139278_1606241323214013_5010040633293546431_n.jpg

Július 14-én küldi boltokba vadonatúj nagylemezét, az Eleine. A svéd slágergyárosok mindösszesen tíz dalt rögzítettek a We Shall Remain című alkotásra, ezek közül pedig két dalt mutattak be korábban, a We Are Legion, valamint a Never Forget című dalok keretein belül.

A csapat most egy különleges, német nyelvű dalt hozott harmadik felvezető gyanánt, a War Das Alles című szerzeményről pedig ekképp meséltek Madeleine "Eleine" Liljestamék:

„Minden egy angol verssel kezdődött, aminek németül sokkal több értelme volt, majd életre kelt a War Was Allen. A sötétség kellős közepén még saját magadat is megkérdőjelezheted – ez lenne minden? Ennyi volnék? Ez egy természetes kérdés, amikor olyasmiken mész keresztül, amik túlságosan is nyomják a válladat.” – mondják.

„Mielőtt a dolgok jobbra fordulnának – egy ideig sokkal nehezebb lesz. Legyen szó depresszióról, munkahelyi gondokról, vagy csupán a kapcsolatokról... mielőtt még elérnéd a célodat, ezek a dolgok sokkal nehezebbé válnak. Ezzel a kislemezzel azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy ezek az érzések és gondolatok időnként részesei lehetnek az életednek, de ez még nem jelenti azt, hogy mindennek vége. Ez csupán egy töredéke valami jobbnak, ami következik.” – váltanak lelkesebb üzemmódra.

Dallista:

  1. Never Forget
  2. Stand By The Flame
  3. We Are Legion
  4. Promise Of Apocalypse
  5. Blood In Their Eyes
  6. Vemod
  7. Through The Mist
  8. Suffering
  9. War Das Alles
  10. We Shall Remain

1125560.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása