Kiderült, mikor jön az Eleine új lemeze!

202011_band_eleine.jpg

We Shall Remain címmel, július 14-én kerül majd boltokba a svéd Eleine vadonatúj lemeze, amely a 2014-ben alakult formáció negyedik alkotása lesz. A csapat egyébként tíz dalt rögzített a kiadványra, ezek közül pedig már két dalt be is mutattak a közönségnek.

A banda elsőként a We Are Legion című szerzeményt hozta nyilvánosságra, a dalhoz pedig kisfilmet is forgattak, és már egészen szép sikereket zsebelt be. A Madeleine "Eleine" Liljestam vezette csapat a napkban mutatta be a Never Forget című dalát, amely igen komoly üzenetet hord magában.

„Találkoztál már olyasvalakivel, aki sebeket ejtett rajtad? Aki kétségeket ébresztett benned? Esetleg még az életedet is pokollá tette? Így vagy úgy, de ilyesmi mindannyiunkkal megtörténhet. Viszont az a leglényegesebb, hogy ha valami ilyen elkerülhetetlen dolgot kell átélned, akkor se feledkezz meg a saját értékeidről! Ez nem csak rólad szól, de fejlődhetsz és tanulhatsz ebből a szituációból" – olvasható a dal mellékleteként.

„Állj fel! Fogadd el, ami volt! Lépj előre, és vágd el a kötelékeket minden olyan személlyel, aki tényleg nem okoz mást, csak fejfájást! Gondoskodj arról, hogy az életed folyamán minél kevesebb mérgező ember akadjon az utadba, egyúttal arról is gondoskodj, hogy te magad irányítsd a saját életedet!” – fűzték hozzá.

Dallista:

  1. Never Forget
  2. Stand By The Flame
  3. We Are Legion
  4. Promise Of Apocalypse
  5. Blood In Their Eyes
  6. Vemod
  7. Through The Mist
  8. Suffering
  9. War Das Alles
  10. We Shall Remain

1125560.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása