Premier! Amaranthe – Damnation Flame

amaranthe-2023-q8l1xki5e466eyxrusnnvibk1gjr5269ufehq0gof425.jpg

Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint hivatalosan is befejezte vadonatúj nagylemeze munkálatait a svéd/dán tagokat számláló Amaranthe. A zenekar nem sokkal korábban azt is elhintette, hogy rövidesen új dallal lepik meg a közönséget, melynek keretén belül lerántják a leplet a hörgésért felelős Henrik Englund utódjáról, aki tavaly intett búcsút a bandának.

A formáció nem is váratta sokáig a fanokat, ugyanis egy igen látványos kisfilm kíséretében publikálták Damnation Flame című szerzeményüket, egyúttal kedvesen köszöntötték az újdönsült énekesüket, Mikael Sehlin-t.

„A Damnation Flame számos szempontból új utakat tört számunkra, mindezt a lehető legjobb módon. Ez a legelső Amaranthe-dal, amely szimfonikus elemeket is tartalmaz, – amit már régóta szerettünk volna –, a sötét, vámpíros témával kiegészülve pedig tökéletes elegyet alkot a dallamos modern metálról alkotott felfogásunkkal!“ – fogalmazták meg egyebek mellett a dal kapcsán.

„A globális keresés, illetve a számos csodálatos vendéghörgőst követően, akik a show-inkon és a turnénkon segítettek bennünket, végül a saját fővárosunkban, Stokholmban találtuk meg a megfelelő embert a feladatra! Mikael Sehlin-ben minden megvolt ahhoz, hogy csatlakozzon az Amaranthe-hoz. A sokoldalúsága és a muzikalitása tökéletesen kiegészíti az elképzeléseinket az új albumunkról és úgy általában az Amaranthe jövőjéről. A legmélyebb öblös hörgéstől a szárnyaló sikolyokig Mikael a hörgés megtestesült tökéletessége, éppen ezért kérjük, hogy üdvözöljétek a mi új csillagunkat az Amaranthe égboltján!“ – kommentálta Olof Mörck az új énekes kapcsán.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása