Októberben jön a Temperance új lemeze!
Dal- és klippremier: Daruma

0033316417_10.jpg

Bejelentette új lemeze ékezését az olasz Temperance, mely formáció az év elején esett át egy kisebb tagcserén. Kristin Starkey személyében ugyanis új énekesnője lett a csapatnak, miután Alessia Scoletti öt év után bejelentette távozását, de ha mindez nem lenne elég, a banda új ütőssel is bővült, Alfonso Mocerino helyét ugyanis Marco Sacchetto vette át.

Az új felállású csapat október 20-án küldi boltokba vadonatúj nagylemezét, ami a Hermitage - Daruma's Eyes Pt. 2 elnevezést kapta, és amelynek dallistája mindösszesen tizennégy dalt foglal magába. A korongon egyébként a dalok többsége duett és egyéb közreműködések révén csendül fel, ugyanis a szerzermények zömében a holland zenemágus, Arjen Anthony Lucassen fog szerepelni, rajta kívül pedig Alessandro Conti, Fabienne Erni, valamint Laura Fella is tiszteletét teszi.

A formáció már közzé is tette az első felvezetőt, választásuk pedig lemezt is nyitó Daruma című számra esett, amelyben első ízben mutatkozik be a brigád új énekesnője, egyúttal Arjen Anthony Lucassen-t hallhatjuk narrálni.

„Izgatott vagyok, amiért végre Ti is hallhatjátok a Daruma című kislemezünket. Ez nem csupán az új lemezünk, a Hermitage: Daruma's Eyes Pt. II drámai történetmesélését alapozza meg, de egyúttal a saját kis fejezetemet is meghatározza a Temperance-szel. Remélem, hogy az új hangzásunk egyaránt megragadja majd a zenekar régi és egyben új rajongóit, és már kíváncsian várom a véleményeiteket.” – fogalmazott Kristin Starkey.

Dallista:

1.Daruma (feat. Arjen Anthony Lucassen) 04:23
2. Glorious
3. A Hero Reborn
4. Welcome to Hermitage (feat. Fabienne Erni, Laura Fella)
5. No Return
6. In Search of Gold
7. Join Me (feat. Fabienne Erni, Laura Fella, Arjen Anthony Lucassen)
8. Trust no one but You (feat. Alessandro Conti)
9. Darkness is just a Drawing
10. Into the Void (feat. Arjen Anthony Lucassen)
11. Brand new Start (feat. Arjen Anthony Lucassen)
12. Where we Belong
13. Full of Memories (feat. feat. Arjen Anthony Lucassen)
14. Cliff (feat. Alessandro Conti, Arjen Anthony Lucassen)

a2862251544_10.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása