Készülő lemezéről nyilatkozott Tarja

396723158_388680333484976_6935631089899347462_n5.jpg

Köztudott, miszerint a Nightwish alapító-énekesnője már jó ideje elkezdte vadonatúj rocklemezének munkálatait, s noha már jó pár dalt rögzített a kiadványra, a munka még messze nem ért véget, ugyanis a finn metálkirálynő jelenleg is új dalokon dolgozik.

Az énekesnő korábban már elhintette, miszerint 2024-ben tervezi boltokba küldeni a kiadványt, amely így öt év után követné a nagysikerű In The Raw-t. Tarja most egy vadonatúj interjúban nyilatkozott a várva várt kiadvány mivoltáról, egyúttal elárulta, hogy a 2024-es évben is folyamatosan úton lesz.

„Folyamatosan új dalokon dolgozom, most is épp új dalokat írok az új rocklemezemre. Azt remélem, hogy január-február környékén befejezhetem, még mielőtt ismét turnéra indulnék. Márciusban Marco Hietala oldalán turnézom Dél-Amerikában. Németországban is lesznek fellépéseim a 'Rock Meets Classic' keretén belül a Supertramp-es srácokkal – velük áprilisban turnézom. Májusban önálló koncertejim lesznek Mexikóban, míg a nyáron a fesztiválok mellett sok más fellépésem is lesz. Egyszóval temérdek tennivalóm akad. Rengeteg teendőm lesz, de remélem, hogy jövőre kiadhatom az új lemezt.” – mondta.

Tarja korábban azt is elárulta, hogy bár az In The Raw lett az eddigi legszemélyesebb nagylemeze, egyúttal a szólópályafutásának csúcsa, most mégis a készülő korongot érzi a legsúlyosabb kiadványának, ami elmondása szerint annak is köszönhető, hogy kiváló zenészek veszik őt körül, a dalok nagyrészét pedig gitárosával, Alex Scholpp-pal karöltve szerzi.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása