Hivatalos! Úton van Tarja új lemeze!

tarja-turunen-fruska-gora-2022-igor-stanic-smp-3-1200x520.jpg

2019 nyarán került boltokba a finn metálkirálynő legutóbbi korongja, ami az In The Raw címet viseli. Elmondása szerint ez lett élete eddigi legzúzósabb korongja, amely egyben a legszemélyesebb is, ugyanis kiderült, hogy közvetlen a felvételek előtt a Nightwish alapító-énekesnője agyvérzést szenvedett.

Az esetről egészen addig hallgatott, amig tavaly boltokba nem küldte Singing In My Blood címmel ellátott önéletrajzi kötetét, melynek hasábjain egyébként egészen gyermekkorától kezdődően kalauzolja az olvasókat a siker felé – összegyűjtve életútja örömteljes és keserédes pillanatait.

A Finnország hangjának is megválasztott aranytorkú énekesnő egyébként néhány éve már pedzegetni kezdte, miszerint máris nekilátott vadonatúj rocklemeze készületeinek, a munkálatok pedig jelenleg is szorgosan zajlanak. Tekintve, hogy a világjárvány akadályozta az In The Raw-t övező turnét, Tarja elárulta, hogy egyelőre a továbbra is friss lemeznek számító nótákkal járja be a világot, még mielőtt kiadná a már emígyis várva várt újdonságát.

Arról továbbra sincs rendelkezésre álló információ, hogy az új lemez mikor kerülhet boltokba, annyi viszont biztos, hogy a demo felvételek nagyrésze már elkészült, – tudhattuk meg a vokalista legutóbbi posztjából –, mindazonáltal Tarja azt sem volt rest elárulni, hogy további dalokon is dolgozik, mivel rengeteg ötlet összegyűlt a dal- és zeneszerzés folyamata alatt.

noname75282828.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása