Tarja: 14 év után kislemezen a Dark Star!

tarja-turunen-tarja-turunen-beauty.jpg

2010-ben, azaz 14 évvel ezelőtt jelent meg a Nightwish alapító-énekesnőjének második, önálló rocklemeze, a What Lies Beneath. A korong igen szép sikerekkel gazdagodott, hiszen teljesen más atmoszférát képviselt, mint a 2007-es My Winter Storm. Az énekesnő ekkoriban kezdett el belekóstolni a dalszerzés örömeibe, így hát nem is akkora véletlen, hogy ikonikus nóták születtek.

A finn énekesnő idén tervezi piacra dobni a hetedik korongját, most azonban tett egy óriási lépést a múltba, ugyanis egy 14 éves nótát publikált kislemezként. A Dark Star című szerzemény a már fent is említett What Lies Beneath sorait erősíti, és egy pazar duettet takar.

A mindössze három dalos kiadvány a Dark Star két formáját tartalmazza; az egyik a rövidített, úgynevezett kislemez-féle verziót, illetve a nóta szóló formáját, csakis Tarja énekével. Ezekhez csapódott még az Underneath eddig még kiadatlan duett változata a The 69 Eyes frontemberének közreműködésével, Jyrki Linnankivivel, akivel egyébként egy műsor során előadták már a szerzeményt, stúdiófelvételként azonban sosem publikálták.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása