Új dalt publikált az Archangel

robin_l_nilzon_357081.jpg

Tavaly debütált az Archangel első lemeze, a Total Dark Sublime, amely igencsak elismerő kritikákban részesült. A formáció most egy vadonatúj dallal rukkolt elő, amely annyira nem is számít újnak, ugyanis a nóta még az első lemezük készületei során íródott, a korongra azonban egyéb okok végett nem került fel.

„Néhány hete egy új dal érkezését szellőztettük meg, amely immár streamelhető!  A »Total Dark Sublime« készületei során vettük fel, az időkorlát végett azonban nem került fel a lemezre. Úgy éreztük, hogy a nóta mindenképp megérdemli, hogy valamikor megjelenjen, mivel képes megállni a helyét.” – mondják.

„Számos érzelem kering bennem, amikor hallgatom a dalt (ahogyan akkor is, amikor megírtam). Egy nagyon kedves barátomnak írtam, és ezért nagyon komoly témát boncolgat. A dal szövegét és egyben annak hangulatát is az életem egyik nagy turbulenciája ihlette, s ezáltal szeretném felhívni a figyelmet a problémák és azok helyes kezelésének módjára; a dalszöveg az öngyilkossággal foglalkozik, némiképp dicsőíti azt, de csak a drámaiság és a súlyosság kedvéért. Az öngyilkosság egy átmeneti probléma végleges megoldása – ezt ne feledjétek.” – fogalmazott Søren Crawack énekes.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása