Máris bejelentette új lemeze érkezését a Mägo de Oz!

f1280x720-376028_507703_505056750.jpg

A 2023-as év nem feltétlenül úgy sült el a Mägo de Oz számára, ahogyan azt a zenekar elképzelte, a spanyol óriást ugyanis megszámlálhatatlan tagcsere sújtotta, amelyre – ilyen rövid időn belül – a zenekar történelmében még nemigen akadt példa. Az idén 36. jubileumát ünneplő zenekar azonban a legmélyebb gödörből is könnyedén ki tudja verekedni magát, így miután ismét egyensúlyra leltek már neki is láttak az új lemez munkálatainak.

Az új felállású együttes végül januárban dobta piacra az Alicia En El MetalVerso címet viselő alkotását (kritika ITT), melynek népszerűsítése jelenleg is zajlik, ám most kiderült, hogy a Txus di Fellatio vezette sereg már a folytatásról is gondoskodott, a napokban ugyanis több jó hírrel árasztották el közösségi oldalaikat.

A formáció többek között bejelentette, hogy tartoznak egy jubileumi fellépéssel hazájuknak, így a tavaly megtartott Diabulus In Opera II címet viselő grandiózus eseményt Mexikó után Spanyolországban is bemutatják. Maga a show a formáció 35 éves jubileuma kapcsán került megrendezésre tavaly májusban, ám a Mägo abban a szerencsés helyzetben lesz, hogy jövőre is bőven akad ünnepelni valójuk, egyik legsikeresebb korongjuk, a Gaia II: La Voz Dormida ugyanis jövőre lesz húszéves, amit egészen biztosan egybefonnak majd a banda kultuszával  a bepótlandó madridi bulin.

Ha mindez nem lenne elég, az együttes arra is felhívta a nagyérdemű figyelmét, miszerint elkezdték vadonatúj nagylemezük munkálatait, melynek érkezését 2025 őszére datálták, így aki esetleg nem tudna betelni a szinte még mindig frissnek számító idei koronggal, annak óriási megnyugvást jelenthet, hogy most nem kell éveket várni a következő hanganyagra.  

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása