Szólóban is bemutatkozik Melissa Bonny!

5xiaazi3lgca1.jpg

A napokban számoltunk be arról, miszerint októberben új lemezzel jelentkezik a Melissa Bonny vezette Ad Infinitum, ám ez önmagában korántsem fedi a valóságot. A zenekar egy lemeztrilógiával kezdte pályafutását, de a folytatást is nagyban képzelte el, így az ősszel érkező Abyss ismét egy trilógia első darabja lesz.

Mindeközben az énekesnő már idejekorán felcsigázta Patreon-csatornáján a rajongókat, kiderült ugyanis, hogy a megannyi feldolgozás mellett saját dalokkal is előrukkol, az Ad Infinitum és a The Dark Side Of The Moon mellett tehát szólóban is bemutatkozik a tehetséges énekesnő. Arról ugyan nem rántotta le a leplet, hogy mennyire lesz változatos önálló projektje, annyit viszont sokat sejtetően elhintett, hogy meglepetésekben nem lesz hiány.

Az énekesnő első saját dala egyébként augusztus 5-én fog debütálni Gravitate címmel, a kislemez borítóját már szemügyre is lehet venni, ám amennyiben igazak a hírek, a svájci pacsirta kisfilmet is forgatott a kiadványhoz, amely csakis a debütálásra vár.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

MELISSA BONNY (@melissabonny) által megosztott bejegyzés

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása