Kiderült, mikor jön a Sirenia tizedik albuma! Itt az első felvezető!

1dc52a427cb04ca794faf59bd6111867.jpg

2018-ban került a lemezboltok polcaira a Sirenia legutóbbi nagylemeze, ami az Arcane Astral Aeons elnevezést kapta. Az Emmanuelle Zoldan vezette együttes hatalmas sikereket zsebelt be a koronggal, januárban pedig már arról értesítették rajongóikat, miszerint már lázasan dolgoznak vadonatúj nagylemezükön.

A zenekar a napokban adott hírt arról, miszerint hamarosan megérkezik első felvezetőjük, ami az Addiction No. 1 címet viseli és egy kisfilm kíséretében készül világot robbantani. Ha mindez nem volna elég, az is kiderült, hogy a formáció tizedik kiadványa Riddles, Ruins & Revelations elnevezés alatt, február 12-én került majd boltokba.

Zeneileg úgy érzem, hogy ez a dal valóban megmutatja a Sirenia újdonsült, modernebb oldalát. A dalt egyaránt tartom keménynek és fülbemászónak. Mindezeken túl, ebben a tételben nagyobb szerepet kaptak az elektronikus elemek.

- fűzte a nótához a csapat alapítója.

Íme az újdonság!

A Riddles, Ruins & Revelations a Sirenia tizedik stúdióalbuma. A korong pont annyira változatos, amilyennek egy Sirenia-lemeznek lennie kell. Sok olyan eleme van, ami egy teljesen új oldalról mutatja be a zenekart. (...)

-tolmácsolta Morten Veland.

A dallista és a borító is napvilágra került:

1. Addiction No. 1
2. Towards An Early Grave
3. Into Infinity
4. Passing Seasons
5. We Come To Ruins
6. Downwards Spiral
7. Beneath The Midnight Sun
8. The Timeless Waning
9. December Snow
10. This Curse Of Mine
11. Voyage Voyage

a2147460583_10.jpg

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása