Subway To Sally: „Izgalmas kihívás volt más előadók dalait játszani"

subway-to-sally-hey-tour-2019.jpg

Szombaton, azaz június 18-án jelent meg a német metálzenekar újdonsága, ami az Eisheilige Nacht - Back to Lindenpark elnevezést kapta. A formáció online koncertje bőven okozott meglepetéseket, hiszen az Eric Fish vezette zenekar egy nagyon különleges, hangulatban gazdag műsort állított össze.

Elmondásuk szerint, nagyon otthonos környezetben zajlott az esemény, melyre olyan vendégek voltak hivatalosak mint a Feuerschwanz, a Saltatio Mortis, valamint Patty Gurdy – többek között. A csapat most egy rövid videóban emlékezett vissza a fellépésre, a tagoktól pedig megtudhattuk, kinek melyik pillanat számít kedves emléknek, ugyanakkor azt is elmondták, milyen felkészültséget igényelt a vendégek dalainak betanulása.

Számomra a legkiemelkedőbb az volt, amikor más zenekarokkal közreműködve zenéltünk. (...) Ez most nem olyan volt, hogy egyik a másik után lép fel, ugyanis az egészet beépítettük a programunkba.

– magyarázták.

Nekem a schandmaulos lányok voltak a kedvenceim. Nagyon aranyos volt, mivel ők énekelték a Kleid aus Rosen elejét, amit először játszottunk élőben. Fantasztikus volt hallani a próbákon, teljesen le voltam nyűgözve.

– vallotta az egyik tag, majd a folytatásban elárulta, mivel is volt hasonlatos, amikor a vendégek dalait kellett eljátszaniuk:

Olyan volt mintha házit írnánk: fel kellett készülnünk és gyakorolni. A Feuerschwanz dala sem egy lassú tétel...

– hangoztatta.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása