Korszakokon ível át Doro Pesch újdonsága!

collagedoro0.jpg

Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint a Warlock legendás exénekesnője szeptemberben jeleníti meg vadonatúj DVD-jét, ami a Triumph And Agony Live elnevezést kapta. Az újdonság a Warlock 1987-es megjelenésű, méltán nagy sikernek örvendő korongja előtt tiszteleg, ami jövőre lesz 35 éves.

A vokalista 2017-ben turnézott egy hatalmasatTriumph And Agony teljes tartalmával, a  koncertsorozat pedig páratlan volt, hiszen az akkor harmincéves korongról az összes nóta elhangzott, amire korábban még nem volt példa. Doro akkor egy terjedelmes interjúban fogalmazta meg érzéseit, ugyanakkor keserédes emlékei töredékeit is megosztotta a riporterrel, – többek között az együttes feloszlásának miértjét. 

Nem az én választásom volt, hogy szólóban folytassam a zenélést, ugyanis jogi problémákba ütköztünk, miután valaki ellopta tőlünk a Warlock nevet, és nem tudtuk igazolni, hogy az valójában a miénk, sőt, azt sem, hogy lopás történt. Számtalanszor elmondtam, hogy »Ez nem lehet, ez nem történhet meg!«. Számomra és a rajongók számára is ez egy szívszorító esemény volt, a lemezkiadónk viszont azt mondta, hogy az egyetlen mód a visszatérésre az, ha Doro néven alapítunk együttest. Féltem, hogy sokan nem ismernek majd ránk, de úgy voltunk vele, hogy egyetlen lemez erejéig Dorónak nevezzük a csapatot, majd a többit ismét Warlock néven jelentetjük meg

vallotta, majd hozzátette, hogy a név használatát soha nem sikerült visszanyerniük, mindazok ellenére sem, hogy csaknem 20 évig próbálkoztak – sikertelenül. Elmondása szerint, minden tőlük telhetőt megtettek az ügy érdekében, ám folyamatosan kudarcot vallottak. Az énekesnő az őket ért sérelmek ellenére is mihamarabb szeretett volna színpadra állni, mivel minden vágya az volt, hogy újabb lemezeket készítsen, és hogy újra együtt zúzhasson a rajongóival – így jött képbe a szólókarrier.

A napjainkban is bombaformában lévő énekesnő most megmutatta rajongóinak a már fent is említett újdonsága korszakokon átívelő borítóját, hiszen ahol a Warlock története véget ért, ott kezdődött Doro önálló útja, amit továbbra is egykori csapatának szelleme mozgat – vonhatjuk le következtetésként.

Dallista:

01. Legacy (Intro)
02. Touch Of Evil
03. I Rule The Ruins
04. East Meets West
05. Three Minute Warning
06. Kiss Of Death
07. Für Immer
08. Cold, Cold World
09. Make Time For Love
10. Metal Tango
11. All We Are

dorotriumphandagonylive2.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása