Őszintén beszélt Children Of Bodomból történő távozásáról Roope Latvala

gettyimages-453391514-2048x2048.jpg

Hatalmas port kavart 2015-ben a Children Of Bodom közleménye, mely szerint megválnak Roope Latvala gitárostól. Roope Latvala 2003 óta volt tagja a csapatnak, s ez idő alatt négy albumot rögzítettek vele. A zenekar közleményében az állt, hogy békében és barátságban váltak el egymástól útjaik annak ellenére, hogy akkoriban már megkezdték új lemezük, az I Worship Chaos munkálatait.

Roope később egy interjúban úgy fogalmazott, hogy egykori társai hátbaszúrták őt, s emellett minden tekintetben tisztességtelen bánásmódban részesítették. Akkor azt is hozzátette, miszerint nem önszántából hagyta el a bandát, hanem kirúgták. A 2019-ben feloszlott Bodom egykori zenésze most ismét megnyílt e téma kapcsán, szavai pedig ismét azt sugallják, messze nem volt felhőtlen az elválás.

Elárultak és kirúgtak... Soha, még egy istenverte szót sem szóltam nekik, ha viszont megpróbáltam, akkor elhallgattattak, és azt mondták, hogy az ügyvédjükkel beszéljek. Nagyjából ennyi. Azok srácok számomra halottak voltak.

– mesélte a Chaoszine-nek adott interjújában.

Nagyjából készen álltam a felvételekre. Minden k***** dolgot tudtam már, kivéve azt, hogy ők már rég kizártak; nem engedtek be a próbákra. Amit Alexi mondott, hogy sosem voltam ott, az színtiszta baromság.

– tette hozzá.

gettyimages-138210465-2048x2048.jpg

Ebből kifolyólag okkal merült fel a kérdés, miszerint ha lehetősége lett volna rá, rendezte-e volna dolgait a tavaly decemberben elhunyt Alexi Laihóval.

Igen, lett volna néhány elintéznivalónk. Viszont továbbra is úgy akarok emlékezni rá, hogy ő volt a legjobb barátom – még mindig álmodom azokról az időkről.

– vallotta.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása