Klippremier: Lèpoka – La Batalla Con Los Cueros De Vino (Saurom Cover)

lepoka-entrevista.jpg

December 17-én jelenik meg a spanyol Saurom bőséges válogatáslemeze, ami huszonötéves fennállásuk előtt tiszteleg. A formáció több, mint ötven kollégát kért fel arra, hogy tüntessék fel új színben legnépszerűbb slágereiket, melyek a Mester De Juglaría című lemezen fognak tündökölni.

A méltán nagy népszerűségnek örvendő zenekar folyamatosan új információkat tesz közzé a rendhagyó kiadvány tartalmát illetően, így néhány előadó kilétére már fény is derült, a fanok pedig nem is lehetnének ennél izgatottabbak. 

A teljesség igénye nélkül, olyan csapatok dolgoztak a Saurom dalaival mint a Mägo de Oz, a Runa Llena, a svéd Therion, az Opera Magna, a Celtian és a Lèpoka – többek között.

A közelmúltban már megismerkedhettünk két dallal: elsőként az Opera Magna által feldolgozott El Carnaval Del Diablót mutatták be, majd ezt követte az El Beso, amit a Headon választott. 

A napokban azonban arról tudósították a rajongókat, hogy már nem kell sokat várni egy újabb tétel érkezésére, ugyanis a mai napon fogják publikálni a La Batalla Con Los Cueros De Vino címet viselő dalt, amit a Lèpoka előadásában hallhatunk. A nóta egyébként eredetileg a 2006-os debütálású JuglarMetal nevezetű albumon kapott helyet. 

Íme!

242389374_402024314620411_3133943064564330752_n.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása