2023-ra tolódott Tarja turnéja!

mg_2538-edit.jpg

2019-et írtak a naptárak, amikor boltokba került a finn énekesnő legutóbbi stúdióalbuma, ami az In The Raw elnevezést kapta. A korong napjainkban is szépen muzsikál a rajongók körében, ami nem is olyan meglepő, hiszen az énekesnő legkeményebb, s egyúttal legszemélyesebb kiadványát tisztelhetjük a  képében.

Az elmúlt két évben valósággal pezsgett az élet az ex-Nightwish-frontasszony háza táján, hiszen rögzítésre került jubileumi fellépése, majd miután félbeszakadt a fent is említett nagylemez népszerűsítése, a vokalista újfent helyet foglalt a stúdióban. Mint kiderült, már körvonalazódik az In The Raw utódja, de emellett Outlanders nevezetű projektjét is felfrissítette.

Ha mindez nem lenne elég, az énekesnő újfent bizonyított mentorként, miután visszatért a finnországi Voice különleges adásába; majd ezt követően további izgalmas hírek bontottak szárnyat, ugyanis bejelentette, hogy a karantén alatt megszületett első könyve, ami tavaly került polcokra Singing In My Blood címmel.

A finn pacsirta már nagyon szeretne visszatérni a színpadra, és bár akadt néhány koncertje az elmúlt évben, a show-k többsége az idei évre tolódtak. Tarja a napokban jelentette be a szomorú hírt közösségi oldalain, miszerint a tűkön ülő fanoknak egészen 2023-ig kell kibírniuk fellépések nélkül, ugyanis az elhalasztott bulik csupán a  jövő évebn kerülnek bepótlásra.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása