Titkos projekten dolgozik a Lacuna Coil

lacuna-coil-2021-e1618582221237.jpg

2019 októberét írtak a naptárak, amikor az olasz Lacuna Coil boltokba küldte Black Anima címet viselő nagylemezét. A formáció közel három évtizede van a rivaldafényben, azonban kritikusok és rajongók is egyaránt úgy vélték, a Black Anima a valaha kiadott legjobb albumjuk. Kritika egyébként ITT található.

A zenekar azóta Live From The Apocalypse elnevezésen egy DVD-t is boltokba küldött, amely online koncertjüket foglalja magába, és ami az új lemezük hivatalos bemutatójaként szuperál. Cristina Scabbia és csapat többször is kijelentette, hogy más előadókkal ellentétben ők nem feltétlenül érzik úgy, hogy a járványhelyzet alatt új lemezt kell , hogy készítsenek, hiszen számukra külvilág jelenti az ihletet.

„Nem akartuk erőltetni a dolgot, az, hogy otthon vagyunk, nem feltétlenül jelenti azt, hogy új zenét kell írnunk. Mi mindig is úgy gondoltuk, hogy a zenéhez inspiráció kell. Az ihlet számunkra a külvilágtól jön, a megélt tapasztalatokból. Legalábbis ez jellemez minket.”

– fogalmazott az énekesnő. 

Az elhangzottak ellenére azonban a nyár folyamán arról értesülhettünk, hogy mégiscsak körvonalazódik a csapat következő lemeze, most pedig hasonlóan jó hír kapott szárnyra, hiszen legutóbbi bejegyzésükben arról tudósították követőiket, miszerint egy titkos projekt kellős közepén tartanak, ráadásul ez már a második munkanapjuk. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lacuna Coil (@lacunacoilofficial) által megosztott bejegyzés

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása