Új dallal rukkolt elő a Lacuna Coil!

453653341_1018731556276900_5255771705162290608_n.jpg

Miután 100%-ban biztossá vált, hogy idén kerül boltokba a Lacuna Coil új albuma, a zenekar nem habozott kipakolni róla egy vadonatúj dalt, amely ezúttal is egy duettet takar. A formáció előző szerzeményében (In The Mean Time) Ash Costello a New Years Day énekesnője működött közre, míg a most debütált Hosting The Shadow-ban a  Lamb Of God énekese hallható.

A zenekar legutóbbi korongja Black Anima címmel került boltokba és hatalmas sikerre tett szert. Elmondásuk szerint az újdonság hasonló terepen fog mozogni, noha az sincs kizárva, hogy túllépi majd elődje sikereit.

„A Hosting the Shadow egy utazás a fény és a sötétség között, ahol a csend feltárja rejtett titkait. A homályos pillanatok alkalmat teremthetnek a fejlődésre, arra, hogy megtanuljunk úrrá lenni saját árnyékunkon – ami elengedhetetlen az érvényesüléshez. Randy Blythe hihetetlen munkát végzett ebben a számban. Egyszerűen imádjuk a hangját és a gonosz nevetését! Csodálatunk iránta végtelen, és azzal, hogy vendégként közreműködik ebben a dalban, egy álmunk vált valóra. Társulni egy olyan baráttal, akit mérhetetlenül tisztelsz, és aki ráadásul a világ színpadjain is szétrúgja a segged: ennél jobbat elképzelni sem lehet. Alig várjuk a napot, amikor együtt adhatjuk elő élőben a Hosting The Shadow-t!” – tudtuk meg a dalról.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása