Hamarosan érkezik a MaYaN új lemeze!

mayan_2018.jpg

Dhyana címmel, 2018-ban került boltokba a MaYaN legutóbbi korongja, ami hatalmas siker lett a célközönség körében. Ez volt a banda első lemeze, amelyen immár teljes jogú tagként ragadott mikrofont Marcela Bovio, aki az elején csupán a fellépések alkalmával lépett színpadra a csapattal.

Mark Jansen az elmúlt időszakban kizárólag az Epicára fókuszált, ugyanis a banda tavaly dobta piacra vadonatúj korongját, az Omega képében, majd egy grandiózus online show-t is lejtettek, ami Omeg Alive címmel DVD-n is megjelent.

A holland zenész most egy spanyol lapnak árulta el a nagyszerű hírt, miszerint rövidesen nekilátnak az új MaYaN-album készületeinek, a megjelenése azonban még rejtély. A zenekar egyébként nem is tudott volna korábban újdonsággal jelentkezni, ugyanis az énekesnőjük, Marcela Bovio méhnyakrákkal küzdött, most már azonban végleg maga mögött tudhatja a betegséget, így készen áll újra ringbe szállni.

collage8575867.jpg

Mark Jansen most el is árulta, milyen érzés volt újra Marcela oldalán stúdióba vonulni:

„Megindító volt, mivel egy nagyon nehéz időszakon ment keresztül. Tartottuk a kapcsolatot, így folyamatosan képben voltunk a felépülését illetően. Most tele van energiával, és ezért izgalmas volt visszatérni vele a stúdióba, hiszen a felépülése óta ez volt az első felvétele. Csodálatos ember, folyton segítőkész és pozitív. Senki sem érdemli ezt, legkevésbé egy olyan ember, mint ő.” – fogalmazott. 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása