Megérkezett az Outlanders új kisfilmje!

noname547456.jpg

Idén jelenik meg az Outlanders új lemeze, melynek előzeteseként mindösszesen nyolc kislemez kerül publikálásra. A Tarja Turunen és Torsten Stenzel kettőse által létre hozott formáció már két kislemezes dalt (Closer To Ty Sky, The Cruellest Goodbye) bemutatott a közönségnek, melyek rendre elnyerték a fanok és a kritikusok tetszését is egyaránt.

Az elektronikus elemekkel is operáló formáció a közelmúltban újabb tételt hozott nyilvánosságra, ám ezúttal nem saját dalukat publikálták, hanem egyik feldolgozásukat. Elsőként a Depeche Mode klasszikusát kívánták bemutatni, amelyhez egy szösszenetnyi történet is kapcsolódik.

„Amikor elmondtam Torstennek, hogy szeretném átdolgozni a Depeche Mode klasszikusát, rajongóként azonnal izgatott lett. Torsten elképesztő munkát végzett a programozással, a dalban pedig teljesen másként fogok énekelni.” – mesélte Tarja.

„2014-ben, ezzel a dallal kezdtem különböző oktávokban használni a hangom. Nagyon tetszett a végeredmény, ezért más dalokban is kihasználtam, habár ez a dal volt az útmutató. Még az is lehet, hogy nem ismersz fel azonnal.” – fűzte hozzá.

A nótához klipet is forgatott a duó, amit április 22-én publikált az earMUSIC lemezkiadó.

Íme:

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása