Bejelentette második albumának érkezését Charlotte Wessels!

delain-14.jpg

2021-es év minden bizonnyal a Delain háza táján történt drasztikus tagváltásoktól volt hangos, ugyanis, mint ismert, az alapító Martijn Westerholton kívül az összes tag kilépett a bandából, helyüket pedig a formáció korábbi zenészei foglalták el.

A banda eleinte újfent az alapitó szólóprojektjeként lett volna számon tartva, a dalokban pedig vendégénekeseket hallhattunk volna, ám az idő folyamán a tervek végül másként alakultak. Mint kiderült, a formáció új énekesnőt avatott, kinek kilétéről augusztusban rántják le a leplet, ugyanis akkor kerül publikálásra visszatérő kislemezük, a What Lies Beneath.

Mindeközben a zenekar exénekesnője, Charlotte Wessels sem unatkozik: a vokalista miután bejelentette távozását a zenekarból, rögvest beindította szólókarrierjét, melynek első gyümölcse a tavaly debütált Tales From Six Feet Under című nagylemez lett. Az énekesnő továbbra is aktívan ontja magából az újabb-és újabb slágereket, a napokban pedig megtudhattuk, hogy már úton is van második önálló korongja!

Mint kiderült, az újdonság egész egyszerűen a Tales From Six Feet Under Vol. II címet kapta, a borító pedig teljes mértékben az énekesnő megújult kisugárzását tükrözi. Mindennek fényében egy vadonatúj tételt is közzétett a holland vokalista, választása pedig az Against All Odds címűre esett, amiben ex-Delain-beli kollégája, Timo Somers működik közre. Az újdonság október 7-én kerül publikálásra.

289970599_588093742672462_7101555452254388921_n.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása