Visszatérésére gyúr Patricia Tapia!

279103795_5114822375230230_7619084679132269697_n.jpg

Az ide nyár sajnos nem a legjobban sült el Patricia Tapia számára, ugyanis a spanyol énekesnő ahelyett, hogy a színpadon állva tombolta volna végig a jobbnál jobb fesztiválokat, sajnos orvostól orvosig járt, miután egy nap a sürgősségin kötött ki vérszegénység gyanújával.

Egy teljes hónapot vett igénybe, mire sikerült kideríteni, hogy az énekesnő egy viszonylag ritka betegségben szenved, ugyanis fibromialgiás. Arról továbbra sincs rendelkezésre álló információ, hogy mi módon alakult ki nála a betegség, melynek fő tünetei a koncentrációszavar, az erős fájdalom, valamint a fáradékonyság.

Miután sikeres diagnózist állítottak fel, Patri rögvest megkezdte a szükséges terápiás kezelést, mellyel jó eséllyel hamarosan a színpadra is visszatérhet. Az énekesnőt két tanítványa, Xana Lavey és Alba Moreno helyettesíti a Mägo de Oz fellépésein, melyek egyikét nemrégiben jó maga is fellépőként lejthetett le, ám mindössze néhány dal erejéig jelent meg.

Az ideiglenes visszatérés után Instagramon köszönte meg mindenkinek a felejthetetlen fellépést, melyen mindösszesen hét énekes ragadott mikrofont, majd gyorsan hozzá is tette, hogy a felépülése egy hosszú és kitartó folyamatnak ígérkezik, de remélhetőleg hamarosan újra csúcson lesz, és visszatérhet a már jól megszokott kerékvágásba.

A betegsége előtt, Patri folyton naprakész volt a közösségi felületeken, ám – érhető okokból–  jó ideje nem hallatott magáról, egészen máig, amikor is egy kedves üzenetet hagyott követőinek.

„Szép hetet mindenkinek! Már jó ideje nem jelentkeztem. Épp a gyakorlataimat végzem, hogy mielőbb találkozhassunk. Mindeközben óriási ölelést küldök mindenkinek!!” – fűzte az alább is látható fotó mellé.

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása