A hónap végén robban be a Saurom új kislemeze!

309633862_643057533850420_2563963394248257734_n.jpg

El Pájaro Fantasma címmel tervezi boltokba küldeni vadonatúj stúdiólemezét a spanyol Saurom. A formáció a jövő év elejére tűzte ki a korong érkezését, melynek jóvoltából turnéra is indulnak, április 23-én pedig egy felejthetetlen show-t adnak majd Mexikó leghatalmasabb arénájában.

A banda hozzátette, hogy a fellépést rögzíteni fogják, majd DVD formájában boltokba küldik, a pontos információk azonban továbbra is váratnak magukra.

„Képzelj el egy helyet, ahol létezik a varázslat... Egy helyet, ahol a legendák felcsillannak a szemeid előtt...Képzelj el egy történetet, ami tizenegy lemezen át vezet, és ami 26 évnyi zenével van tele, azért, hogy ti álmodhassatok...” – nyilatkozták.

A srácok most elárulták, hogy a hónap végén, pontosabban október 30-án fogják publikálni az új lemezt elsőként felvezető tételt, a választásuk pedig a La Llorona című slágerre esett; a banda természetesen kisfilmet is forgatott az újdonsághoz, melynek keretein belül, igen látványosan kívánják bemutatni az újdonsült szerzeményt.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása