Kiderült, mikor jön a Ghost-film!

440571293_988022046021395_1039529468246181966_n.jpg

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a Ghost háza táján bizony nem légből kapott tervek kerülnek megvalósításra, Tobias Forge-nak ugyanis mindig kéznél van egy ötéves terv, amit előbb vagy utóbb, de mindenképp megvalósítanak. A zenész többször is elmondta, hogy a lemezeik több éven keresztül formálódnak, mire végleges formát öltenek, ugyanez vonatkozik a csapat extravagáns show-ira is, a díszlettervezés ugyanis szintén egy hosszas folyamat eredménye.

Ugyancsak köztudott tény, miszerint a formáció dolgozik a 2022-es Impera utódján, tavaly pedig azt nyilvánosságra hozták, hogy nem csupán az új lemez részletei kötik le a banda tagjait, a Metal Hammernek adott interjújában ugyanis Forge elárulta, hogy egy különleges Ghost-film van készülőben!

A zenekar tavaly adott két elképesztő show-t a Los Angeles-i Kia Forum-ban, a srácok pedig mind a szeptember 11-i, mind a szeptember 12-i fellépést rögzítették, a koncertekről pedig  már akkoriban is köztudott volt, hogy valami nagy melónak a részesei lesznek.

„Klubzenekarokkal is zenéltem, de még sosem láttam ilyen szintű interakciót a közönségtől, úgy ahogyan az most megtörtént. Ezek voltak a legjobb show-k, amiket a Ghosttal csináltam, mert végre valahára nem kellett látnom azokat az átkozott mobiltelefonokat.” – mesélte a Hammernek Forge.

A banda mindkét koncerten ugyanazt a 21 dalt adta elő, amelynek jóvoltából a Ghost összes albumából ízelítőt kapott a közönség, egyúttal rálátást kaphatunk Tobias Forge karakterének folyamatos átalakulására is. A Rite Here Rite Now című anyag június 20-án, valamint 22-én csalogatja majd az érdeklődőket a mozikba, május 9-től indul a  jegyértékesítés, de már az első komolyabb betekintőre sem kell olyan sokat várni.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása