Simone Simons ellenzi, hogy a fiából youtuber legyen!

noname86969.jpg

Simone Simons és Oliver Palotai fia még csak kilencéves, de már komoly tervei vannak a pályafutásával kapcsolatban, ami nem is olyan meglepő, hiszen szülei igen ismert jelenségek a metálzene színterén. Vincent Palotai jómaga is zenével foglalkozik, édesapja zongorázni és gitározni tanítja őt, noha egy komplett dobfelszerelés is megtalálható az otthonukban.

Simone most a Heavy Talknak mesélt arról, hogy szüleihez hasonlóan a fia is a zene szerelmese, olyannyira, hogy saját dalokat is komponál, mi több, szívesen indítana már saját YouTube-csatornát is, Simone azonban minden erejével ellenzi, hogy a fiából youtuber váljon.

„A fiam is szereti a zenét, és már nagyon szeretne egy saját YouTube-csatornát indítani, amire én természetesen nemet mondtam! Készített már néhány videót, de sosem tesszük közzé őket. A férjem zongorázni tanítja. Felismeri a riffeket, amik a dalokban ugyebár változhatnak. Dobkészlete is van, de azt nem igazán szereti. Sokkal jobban szereti a gitárt, amin akkordokat játszhat. Mi mindenben bátorítjuk őt, de az ő döntése, hogy végül folytani fogja-e vagy sem. Minden esetre, imádja a tudatot, hogy rocksztárok gyermeke!” – meséli Simone.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása