Piacra dobja utolsó fellépését a Children Of Bodom

cob20180.jpg

2019. december 15-ét írtak a naptárak, amikor is utolsó fellépését adta Finnország egyik legnépszerűbb melodikus death metált játszó bandája, a Children Of Bodom. A zenekar 26 év, és tíz lemez után döntött a feloszlás mellett, miután több oszlopos tag is bejelentette távozását.

A zenekart eredetileg a frontember, Alexi Laiho vitte volna tovább, aki egy évvel később új tagok toborzása melllett Bodom After Midnight-ra keresztelte át a zenekart, ami sajnos nem volt hosszú életű, ugyanis a zenész 2020. december 29-én elhunyt.

A Children Of Bodom megmaradt tagjai most egy közleményben tudatták, hogy koncertlemez formájában jövőre fogják publikálni a Bodom legutolsó fellépését azok számára, akik nem tudtak jelen lenni a finnországi koncerten, illetve, hogy ílymódon tisztelegjenek a zenekar kultikus múltja és persze a néhai frontemberük előtt.

„Pontosan hárrom évvel ezelőtt, 2019. december 15-én adta utolsó fellépését a Children Of Bodom, a Helsinki Jégcsarnokban. Hogy életben tartsuk ezt az értékes, utolsó pillanatot, és hogy elérhető legyen mindazoknak akik nem tudtak részt venni az eseményen, Henkka Janne és Jaska jövőre koncertlemezként jeleníti meg a fellépést.”

„Hogy még különlegesebbé tegyük, szeretnénk ha fotókat küldenétek nekünk. Amire szükségünk van az egy, a Bodomhoz kapcsolódó emlék, legyen szó bármelyik korszakról. Szeretnénk ha a Hate Crew is részese lenne ennek az albumnak, ugyanis a Hate Crew elengedhetetlen része volt a Children Of Bodom jelenségének, ezért most arra kérünk titeket, hogy legyetek részesei ennek!” – olvasható.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása