Előtörne belőled az énekes? Patricia Tapia megtanítja, hogyan csináld profin!

noname5858686585.jpg

Hetek óta lázban tartja a közönséget Patricia Tapia, ugyanis az énekesnő a közelmúltban hintette el, miszerint újdonsággal készül. Arról ugyan nem adott bővebb információt, hogy pontosan mivel is készül, a napokban azonban újfent hírt adott magáról, mondván már az utolsó simításokat végzni a meglepin, napokon belül pedig elő is rukkol vele.

A rajongók persze azonnal izgalomba jöttek az énekesnő bejegyzése láttán, remélve, hogy esetleg új dal van készülőben, illetve, hogy remélhetőleg a KHY visszatérésével kapcsolatos várva várt, titokzatos esemény.

Patri a minap lerántotta a leplet a valóságról, ami ugyan nem egy új dal, de nem is a zenekara visszatérése, de mégis köze van a zenéhez. Az énektanárként is kiváló pacsirta most ismét tanári szerepben tündököl, s noha korábban is készített videókat a fiatalok egyengetésének céljából, most minden eddiginél magasabb szintre emelte a tanítás fortélyait.

Az énekesnő ez idáig csakis a spanyol ajkú közönséget babusgatta, most azonban nemzetközi szinten lehet hozzá fordulni, amennyiben fennakadások akadnak az éneklés terén; köztudott ugyanis, hogy Patri kiválóan beszél angolul, noha édes keveset halljuk őt más nyelveken értekezni.

„Üdv mindenkinek! Itt is van, amit megígértem. Az online tanfolyamom, mely által fejlesztheted a technikádat, vagy akár az otthonod kényelmében tanulhatsz meg énekelni. Megtanítok neked mindent arról, hogyan használd okosan a gyakorlatokat, és még sok egyéb mást is.” – kommentálta az alább is megtekinthető videó mellékleteként.

Az énekesnőnek külön erre a célra létre lett hozva egy igen átfogó, és látványos weboldal, ahol videók útján szemlélteti a különböző hangi típusokat, egyúttal különféle felvételek nyomán szemlélteti, hogyan kell helyesen, fájdalom mentesen, és persze levegőt tartalékolva elővarázsolni hangszálainkból az áhított orgánumokat. Amennyiben kedvet kaptál ahhoz, hogy te is profin űzd az éneklést, akkor érdemes ellátogatni IDE, semmi baj, ha épp nem értesz spanyolul, ugyanis Patri képekkel illusztrálja a teendőket, illetve, hogy mire kell kiemelkedő fontossággal ügyelni.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása