Hoppá! Újdonsággal készül Patricia Tapia!

noname22668.jpg

Patricia Tapia még a nyár folyamán vonult kényszerszabadságra, miután rosszullétek következtében a sürgősségin kötött ki. A spanyol metálénekesnő heteken át vizsgálatról vizsgálatra járt, majd kiderült, hogy fibromialgiás, így ettől fogva folyamatosan terápiákra kell járnia.

„A fibromialgia egy iszonyatos betegség, nem a súlyossága miatt, hanem azért, mert neurológiai eredetű. Az agy az, ami becsapja az embert, mivel olyan fájdalomjeleket küld, amik emígy nincsenek, aztán felmerül a kérdés, hogy miért nincs eredmény, amikor már három hónapja tart. Patri végül konzultált egy erre szakosodott orvoscsoporttal, majd elkezdte a terápiát...” nyilatkozta Txus di Fellatio Rafa Basanak.

„Apránként jelentkeztek nála a problémák, a hangját sosem érintette, viszont iszonyatosan fáradt volt, mint aki óriási vérszegénységgel küzd. Folyton úgy érezte, mintha egy hatalmas lépcsőt mászna meg, izomfájdalmai és görcsei voltak.”  – mesélte a zenész ugyancsak Rafa Basanak, ugyanis Patri ez idáig nem nyílt meg betegsége kapcsán.

Noha zenekara nehéz szívvel ugyan, de helyettesekkel pótolta Patrit a koncerteken, aki az elmúlt időben már többször is színpadra léphetett, a Mägo de Oz amerikai turnéján azonban nem vehetett részt. A formáció immár hivatalosan is maga mögött tudhatja a Bandera Negra népszerűsítését, melynek kapcsán Patri is szót emelt közösségi oldalain, miközben egy csodálatos hírt is megosztott a fanatikusokkal.

„Lezárult a Mägo de Oz-beli társaim csodálatos turnéja, aminek én kifejezetten örülök. Bár ezúttal én nem lehettem jelen, egészen biztosan tudom, hogy legközelebb már én is színpadra állhatok. Mindeközben megragadtam az alkalmat arra, hogy befejezzem azt, amit már régóta kifőztem. Napokon belül elkészülök vele. Remélem, nektek is tetszeni fog.” – fogalmazott sokat sejtetően.

Patriciának köztudottan van egy KHY nevezetű szólóbandája is, mely formáció utoljára 2018-ban jelentkezett újdonsággal. A banda legutóbbi lemeze a 2014-es Génesis volt, de idejekorán kiderült, hogy tervben az utódja is, ami egyelőre nem került az üzletek polcaira. A rajongók persze azonnal lelkesedni kezdtek Patri bejegyzése alatt, így amellett, hogy közölték mennyire hiányzik a közönségnek a folyton energikus énekesnő, reményeiket is a KHY visszatérésére alapozták.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása