Így tolja a Nightwish klasszikusát Patricia Tapia!

collage8686868.jpg

A Mägo de Oz és az Alderaan énekesnője a közelmúltban hozta nyilvánosságra, miszerint nagy projektbe kezdett, az énekesnő ugyanis online énekkurzust hirdetett. Patricia számára kicsit sem idegen a tanári szerep, hiszen köztudott, hogy több ízben is dolgozott már énektanárként, most pedig, hogy az elmúlt időszakban több ideje akadt lefoglalni magát, ismét belevágott a tanárosdiba.

Az énekesnő egy igényes honlapot is üzemeltet, ahol nemcsak trükköket mutat a feltörekvő énekeseknek, de tökéletesen szemlélteti mi minden számít igen fontos tényezőnek, amikor énekesi pályára készülünk. A honlapon leközlött információk egyébként videóiban is visszatérő elemek, ezeket pedig egy-egy példával teszi kézzelfoghatóvá.

Annak érdekében, hogy sokkal könnyeben tudjunk informálódni a trükkök és a különböző technikák elsajátítása kapcsán, az énekesnő hetente megoszt egy néhány másodperces videót, melyben dalok útján ismerteti hangja sokszínűségét, ezzel garantálva, hogy bizony nem lövünk mellé, ha tőle tanulunk! Patri most egy Nightwish-klasszikussal izzította fel a hangulatot, ami nemcsak azt bizonyítja, hogy az énekesnő egyedülálló tehetséggel bír, de a kommentek is leginkább arra engednek reflektálni, hogy „a következő Nightwish-énekesnőt halljuk” (már amennyiben lesz következő).

Íme!

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása