Dal- és klippremier: DIANNE – After The Storm

323371429_706185044542847_2564474937413066765_n.jpg

Első szólólemeze kiadására készül Dianne van Giersbergen, mely kiadvány a Soulward Bound elnevezést kapta. A holland énekesnő már bemutatta a lemez borítóját, majd ezt követően tudatta a közönséggel, miszerint ma, azaz február 14-én kerül megjelenésre első dala, az After The Storm képében.

„E szándékosan választott dátum által kívánom kiemelni mindazt, amit azóta megéltem, hogy kiadtam a legutolsó kislemezem a Xandriával, ez volt a Queen of Hearts Reborn. Készen állok újjászületni a szimfonikus metálon belül!” – hangoztatta közösségi oldalain.

„Ez persze tökéletes alkalom arra, hogy első kislemezem kiadásával megajándékozzam a szeretett rajongóim, és hogy elkényesztessem őket egy epikus, filmszerű videóval! Tőlem nektek, hogy elmondhassam: »köszönöm, hogy hisztek bennem, és hogy továbbra is támogattok!« – tette hozzá.

Arról továbbra sincs rendelkezésre álló információ, hogy a várva várt korong mikor kerül pontosan megjelenésre, Dianne azonban elárulta, hogy öt éven keresztül fog kislemezek megosztásával kedveskedni a fanoknak, akik folyamatos támogatást biztosítottak a Xandriából immár hat éve viharos körülmények között távozott énekesnőnek.

„Az elkövetkezendő 5 évben különböző kislemezeket fogok kiadni, és elvezetlek titeket arra az útra, amin az elmúlt 5 évben keresztülmentem. Mesélek majd az akadályaimról, a félelmeimről, a győzelmeimről, és a szívből jövő akaratomról, hogy folytatni tudjam a küldetésemet.” – fogalmazott egyik bejegyzésében.

Az Ex Libris énekesnőjeként is ismert pacsirta most végre megtörte a várakozás okozta hullámot, és bemutatta első önálló szerzeményét, amit egy kisfilmmel is kiegészített.  

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása