Bemutatta új billentyűsét a Mägo de Oz!

collage5454.jpg

Manuel Ramil felett még novemberben terebélyesedtek el sötét felhők, ugyanis a zenész Adventus nevezetű csapata eddigi formályában megszűnt létezni. A zenekar tagjai egy velős közleményben tudatták döntésüket, Manuel azonban biztosította a fanokat arról, hogy a bandát folytatni fogja, ehhez pedig új tagokra lesz szüksége.

A zenész végül arra az álláspontra jutott, hogy az Adventus érdekében sajnos távozni kényszerül a Mägo de Oz fedélzetéről. A spanyol formáció nem neheztelt a döntés miatt, mi több, mindenben támogatták Manuelt, s egyúttal sok sikert kavántak neki a továbbiakban.

Mägo de Oz idén indul jubileumi turnéra, ugyanis a csapat idén ünnepli 35 éves fennállását, e különleges alkalmat pedig egy DVD-vel fogják tetőzni, ami a Diabulus In Opera II címre hallgat. Mint kiderült, meglepetésekben gazdag esemény lesz az elkövetkező koncertsorozat, ugyanis visszatér a bandába Jorge Salán gitáros, aki Manuel Seoane helyére érkezik, Manuel ugyanis turnéra indul Delalma nevezetű csapatával.

A Txus di Fellatio vezette Mägo most egy újabb fantasztikus hírt osztott meg közösségi oldalain, ugyanis hosszas keresgélés után megtalálták új billentyűsüket Francesco Antonelli személyében, aki egyébként az Against Myself nevezetű csapatból lehet ismerős. Érdekesség, hogy az Against Myself énekesnője is megfordult már a csapatban, ő az elmúlt időben Patricia Tapia helyére ugrott be.

331555977_1232869774287614_281942416644793438_n.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása