Fergeteges show-kal ünnepli 35 éves fennállását a Mägo de Oz!

magodeozweb.jpg

Jövőre ünnepli 35 éves fennállását a Mägo de Oz, a csapat pedig e jeles alkalom jegyében jubilemi turnét hirdetett. A zenekar rövidesen végére ér az Al Abordaje! nevezetű koncertsorozatnak, amit a tavaly megjelent Bandera Negra című nagylemezük fémjelez.

A bandának azonban idén a rosszból is rendesen kijutott, miután énekesei, Zeta és Patricia Tapia is egyaránt kiestek az összeszokott társaságból. Mint kiderült, Patricia fibromialgiában szenved, emiatt rendszeresen jár terápiákra, állapota pedig mostanra olyannyira javult, hogy visszatérhetett a színpadra, noha a közelgő amerikai turnén továbbra sem vehet részt egyik énekes sem, így a jól bevált helyettesek fognak színpadra lépni.

Zeta helyzete egy cseppet rosszabb, ugyanis az énekest a nyár végén sürgősen meg kellett műteni, felépülése pedig természetesen tovább el fog tartani, mint azt korábban remélni lehetett.

A Mägo háza táján azonban továbbra sem állt meg az élet, a csapat ugyanis alig két hete dobta piacra válogatás-balladalemezét, a Love And Oz II képében, most pedig további jó hírekkel bombázták a közönséget. Kiderült, hogy Txus di Fellatio és csapata jövőre is tiszteletét teszi majd Mexikó leghatalmasabb arénájában, ahol rögzíteni fogják a Diabulus In Opera II címet viselő jubileumi koncertjüket.

A zenekar elárulta, hogy már a napokban elkezdik a jegyek értékesítését, egyúttal azt is hamarosan közölni fogják, hogy a májusi dátumok (május 27 és május 31) mellett, mely további időpontban viszik színpadra a pompás eseményt, melyre legutóbb a harmincadik szülinapjuk ünneplésükkor akadt példa. A minden tekintetben rendhagyó eseményt ezúttal is nagyzenekari kísérettel és kórussal kiegészülve kívánják lebonyolítani, ám nem kizárt, hogy ezúttal is sok-sok különleges kiegészítővel teszik színesebbé a nótákat.

magodiabulusfechas.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása