Mägo de Oz: Jorge Salán visszatér!

collage44.jpg

Óriási bulikkal ünnepli meg 35 éves fennállását a mágusok legnagyobbika; az Hasta Que El Cuerpo Aguante címen futó koncertsorozat a májusi hónap végével veszi majd kezdetét, melynek keretein belül ismét leforgatnak majd egy koncertanyagot, ami a Diabulus In Opera II elnevezést kapta, és csakúgy mint a 2017-es show, úgy ez a műsor is meglepetésekben gazdag esemény lesz.

Korábban már szó esett arról, hogy rég nem hallott kedvencek térnek vissza a repertoárba, ugyanis a fellépések most sokkal inkább a múltra fognak összpontosítani, de méltán felcsendülnek majd szerzemények az új korszakból is. Ezen felbuzdulva egyébként mi is összeállítottunk egy listát azon dalok zöméből, melyeket szívesen hallanánk a fellépéseken.

A banda vélhetően megannyi meglepetéssel elő rukkol majd a különleges esemény gyanánt, az egyik ilyent pedig már nyilvánosságra is hozták! Legutóbbi bejegyzésükben olvashattuk, miszerint a turné erejéig visszatér köreikbe egykori gitárosuk, Jorge Salán, kinek játékát több ízben is hallhatták a fanok, ugyanis amellett, hogy hivatalos tagja volt a formációnak vendégként is szerepet vállalt egy-egy lemez hangzásában.

„Közel 14 év után a gitárvirtuózunk hazatér a 35 éves jubileum jegyében! Salán a teljes turnén velünk lesz, beleértve a Diabulus In Opera II nevezetű fellépéseket. Mindeközben imádott gitárosunk, Manuel Seoane nem tudja vállalni a koncerteket, 2023-ban ugyanis Delalma nevezetű bandájával hitelesíti debütálásukat. Zárójelben megjegyeznénk, hogy hónapokkal ezelőtt már beszéltünk erről, október végén azonban újra csatlakozni fog a Mägo de Oz turnéjának végéhez.” – olvasható többek között közösségi oldalaikon.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása