Hűha! Felgyújtották az Ad Infinitum énekesnőjét – videó!

fdbfbnfnbdfybf.jpg

A napokban került publikálásra az Ad Infinitum vadonatúj kislemeze, a From The Ashes. A zenekar egy igen látványos, vagány klipet is forgatott a nótához, melynek egyes jelenetei meglepő kulisszatitkokkal bír.

Melissa Bonny énekesnő egy röpke videót tett közzé közösségi oldalain, melyben közli, hogy a kisfilm azon képkockái, melyeken lángoló kézzel látható teljes mértékben hiteles és nem a CGI trükközése!

„Akik utálnak, azok most egészen biztosan azt gondolják, hogy ez CGI...” – fogalmazott röviden Melissa, a lentebb megtekinthető felvétel kapcsán, és mint kiderült, még a fanok sem gondoltak arra, hogy az énekesnő bevállalja a klip kedvéért, hogy felgyújtság a kezét.

„Hogy őszinte legyek, még én is azt hittem, hogy ez CGI. Óriási tisztelet, amiért végig csináltad!” – fűzte hozzá egy kommenttelő.

Az énekesnő természetesen kijelentette, hogy a klipben látottakat még véletlenül se próbálják ki otthon, még a merészebb természetűek sem, ugyanis mint az látható, Melissa is szigorúan szakértők jelenléte mellett vállalta be az ominózus tüzes jelenetet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Melissa Bonny (@melissabonny) által megosztott bejegyzés

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása