Aranyos! Floor Jansen kislánya fog nevet választani születendő kistesójának!

floor-jansen-gravida.jpg

Az elmúlt hónapok tükrében kijelenthető, hogy Floor Jansen élete felér egy hullámvasúttal. Az énekesnő hónapokkal ezelőtt még a mellrákkal vívott harcot, alig egy hete viszont már boldogan számolt be arról miszerint második gyermekével állapotos.

Floor háza táján azóta a lehető legnagyobb a boldogság, az énekesnő ugyanis pénteken, március 24-én küldte boltokba debütáló szólólemezét, a pop-rock elemekkel szuperáló Paragon képében, a lemez pedig olyannyira fantasztikus lett, hogy már 24 óra alatt letarolta a listákat, és azóta is megállíthatatlanul tör felfelé.

Az énekesnőt most már nemcsupán az első saját korongjával kapcsolatban kapják mikrofonvégre, hanem kellően kifaggatják őt az újbóli gyermekáldásról is, melynek kapcsán most megosztott egy nagyon édes történetet. Elmondása szerint a hatéves Freja nagyon odaadóan gondoskodik anyukájáról, rendre odafigyel, hogy az énekesnő minden egészséges ételt megevett-e, de a kis Freja magára vállalta a névválasztást is függetlenül attól, hogy húga vagy öcsikéje lesz-e – a baba neme vélhetően ezúttal is rejtve marad egészen a születéséig.

„Boldog vagyok, amiért jó hírekkel jelentkezhetek. Ez nem volt mindig így, szóval ez most a szöges ellentéte mindannak, ami az elmúlt időszakban megjelent az egészségemmel kapcsolatban, most azonban érkezik az újabb baba! Csodálatos, hogy ezt megoszthatom.” – meséli, majd amikor megkérdezték, hogy a kis Freja hogyan fogadta, hogy rövidesen nagytesó lesz, Floor egy nagyon édes történettel rukkolt elő.

„Ó, hát elképesztően aranyos volt, tekintve, hogy már hatéves, ügyesen megértette, hogy mi történik! Nagyon boldog! Azonnal tudni akarta, hogy kisfiú-e vagy kislány, és hogy hogyan fogjuk nevezni, aztán folyamatosan a hasamat nézegette, minden egyes nap megnézi, hogy nőtte-e már, arra is odafigyel, hogy mit eszem, folyton megkérdezi, hogy »Megittad a tejedet anya?«. Most épp azzal van elfoglalva, hogy megpróbálja kitalálni a tökéletes nevet.” – osztja meg a kedves történetet, miközben kiderült, hogy a kismama is lázasan gondolkodik a neveken, noha az ötleteket egyelőre megtartja magának, majd ha elérkezik az idő, akkor elárulja.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása