Megszületett Floor Jansen és Hannes Van Dahl második kislánya!

floorandhannes0.jpg

Miután sikeres harcot vívott a mellrákkal, Floor Jansen márciusban, Freja lánya hatodik születésnapját követően jelentette be, hogy ismét várandós. Az énekesnő ezt követően kiadta első szólólemezét, turnéra indult, majd ismét csatlakozott a Nightwish-hez, hogy sikeresen befejezzék lemezbemutató-turnéjukat.

Floor végül hónapokra eltűnt közösségi oldalairól, ami érthető, hiszen saját fellépéseit és a Nightwish néhány koncertjét is le kellett mondani az énekesnő egészsége érdekében, ugyanis egyik alkalommal kórházba került, noha szerencsére sem neki, sem pedig a babának nem volt komolyabb baja.

A holland pacsirta ma megtörte a csendet, és egy örömteljes posztban árulta el, miszerint megszületett második kislányuk, aki a Lucy nevet kapta, vélhetően nagytesójától, aki – mint kiderült – magára vállalta a feladatot.

„Megérkezett! Örömmel jelentjük be második kislányunk, Lucy születését! A nagytesója, Freja is odáig van a mi sötéthajú kislányunkért!” – újságolja a boldog anyuka.

„Az egészség nem egy magától értetődő tény, viszont örömmel tudatjuk, hogy mind a kislányunk, mind az anyuka remekül érzi magát! Maximálisan szeretnénk kiélvezni ezeket a különleges pillanatokat, így hát szeretnénk, ha tiszteletben tartanátok a magánéletünket, ebben a meghitt időszakban! Hálásak vagyunk minden egyes szeretetért és támogatásért, amiben a részünk volt a várandósság idején!” – olvasható a továbbiakban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Floor Jansen (@floor_jansen_official) által megosztott bejegyzés

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása