Feloszlott a The Agonist!

bandforest02-v3-new-scaled.jpg

Szomorú hírrel árasztotta el rajongótáborát a kanadai The Agonist, a banda ugyanis a napokban arról tájékoztatta a fanokat, miszerint 19 év után befejezik a közös zenélést.

„Kedves barátaink, elérkezett az ideje annak, hogy meglépjünk egy nagyon nehéz, ugyanakkor szükséges bejelentést.” – fogalmaznak a poszt elején.

„Úgy döntöttünk, hogy a The Agonist, mint zenekar megszűnik létezni. Számos latolgatás és körültekintés előzte meg a döntéshozatalt, de sajnos figyelembe véve a körülményeket, arra a következtetésre jutottunk, hogy ez lesz a legésszerűbb megoldás mindannyiunk számára.” – magyarázzák, dacára annak, hogy az elmúlt hónapokban új lemezen dolgoztak.

„Szeretnénk kifejezni legmélyebb hálánkat a rajongóinknak, akik eljöttek a koncertjeinkre, megvásárolták a termékeinket, és támogattak minket az elmúlt években. Semmi sem nyújt nagyobb örömet annál, minthogy a zene ajándékán keresztül kapcsolatot teremthetünk az emberekkel. Ez volt az elsőszámú tényező, ami motivált bennünket – hogy ti, a hallgatók érezzetek valamit. Végtére is, tisztában vagyunk vele, hogy mindezt együtt értük el.” – állítják.

A közleményben kitértek még arra is, hogy a tagok más-más csapatokban folytatják munkásságukat, Vicky Psarakis énekesnő például új bandájával, a Sicksensszel készül világot hódítani, olyannyira, hogy a már azt is tudni lehet, mikor érkezik a csapat középlemeze.

A formáció utoljára 2021-ben jelentkezett újdonsággal, akkor egy középlemezt jelenítettek meg, a Days Before the World Wept keretén belül, majd elhangzott a várva várt hír is, miszerint úton a legújabb nagylemez. A banda utolsó nagylemeze egyébként 2019 szeptemberében került boltokba Orphans címmel, és óriási siker lett.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása