Lordi: „Örülünk, hogy a mainstream-média már nem foglalkozik velünk”

fe8fe0_53240460861c4013a6685f707c831e81_mv2566.jpg

A finn metál-szörnyek 2006-ban képviselték hazájukat az Eurovíziós dalfesztiválon, Hard Rock Hallelujah című dalukkal, mindenki nagy meglepetésére a finnek végül sikeresen meg is nyertek az Eurovíziót. Mr. Lordi korábban úgy fogalmazott, hogy a formáció neve azóta egyebeolvadt a fesztiváléval, ami végül az elkerülhetetlen kérdések áradatát eredményezte további pályafutásuk során.

A zenekar énekese elárulta, hogy rettenetesen gyűlöli, amikor az Eurovízióról kérdezik, noha nem tagadja, hogy azért egy picit még büszke is arra, hogy a fesztivál részesei voltak.

„Volt idő, amikor tényleg nagyon gyűlöltem, hogy mindig mindenki az átkozott Eurovízióról kérdezősködött. Most már hozzászoktam, oké, tényleg nagyon büszke vagyok arra, hogy részesei vagyunk az Eurovízió történelmének, ahogyan arra is, hogy az Eurovízió részese lett ennek a zenekarnak.” – vallotta a zenész korábban a MariskalRocknak.

Az évek múlásával azonban úgy fest, hogy a zenekar lekerült a mainstream-média térképéről, ami Mr. Lordi elmondása szerint, a valaha történt legjobb dolog, hiszen az Eurovíziós szereplésük után rendesen meggyűlt a bajuk a médiával.

„Napjainkban egyre könnyebb megőriznünk az anonimitásunkat. A mainstream-média már egyáltalán nem foglalkozik velünk, aminek baromira örülünk, mert az Eurovízió utáni pár évünket kibaszottul elcseszték. Nekem egyébként sem esik nehezemre anonímnak maradni, hiszen nem vagyok fent egyetlen egy közösségi oldalon sem. Nincs Facebookom, de még csak azt sem tudom, mi a szar az a Twitter vagy az Instagram. Nincsenek közösségi felületeim és soha nem is leszek, mivel gyűlölöm őket, szóval nekem ez egyfajta könnyítés.” – mondja Tomi Petteri Putaansuu.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása