Premier! Temperance – Darkness Is Just A Drawing

386098122_5985323061570493_126156817666941111_n.jpg

Három nap múlva, azaz október 20-án jelenik meg az olasz Temperance vadonatúj nagylemeze, amely az első közös alkotás lesz a csapat új fronthölgyével. A Hermitage - Daruma's Eyes Pt. 2 elnevezésű korong egyébként igen sokszínűnek ígérkezik, ugyanis a tizennégy dal közül a legtöbb nóta duett és egyéb közreműködések révén csendül fel.

Egyes nótákban nem kisebb személy, mint a a holland zenemágus, Arjen Anthony Lucassen fog szerepelni, rajta kívül pedig Alessandro Conti (Twilight Force, Trick Or Treat, ex-Luca Turillis's Rhapsody), Fabienne Erni (Eluveitie, Illumishade), valamint Laura Fella is tiszteletét teszi.

Az olasz zenekar ez idáig két kislemezt tett közzé korábban; elsőként a lemezt is nyitó Daruma című dalát mutatták be, majd ezt követően a a No Return című szerzeményt publikálták. A csapat most egy utolsó kedvcsináló gyanánt megosztotta a harmadik kislemezes tételt is, a választás pedig a Darkness Is Just A Drawing címűre esett. 

„Büszkeséggel tölt el bennünket, amiért bemutathatjuk a Darkness is just a Drawing című harmadik kislemezünket, az október 20-án érkező Hermitage - Daruma's Eyes Pt. 2 című nagylemezünkről. Habár ez egyfajta balladaként szuperál az új lemezen, mindannyiunk dinamikus és szenvedélyes énekét tartalmazza, szöveg tekintetében pedig az egyik legfontosabb történetet meséli el, amely fellelhető a lemezen – A sötétség csupán egy rajz.” – kommentálja Kristin Starkey.

Dallista:

1.Daruma (feat. Arjen Anthony Lucassen) 04:23
2. Glorious
3. A Hero Reborn
4. Welcome to Hermitage (feat. Fabienne Erni, Laura Fella)
5. No Return
6. In Search of Gold
7. Join Me (feat. Fabienne Erni, Laura Fella, Arjen Anthony Lucassen)
8. Trust no one but You (feat. Alessandro Conti)
9. Darkness is just a Drawing
10. Into the Void (feat. Arjen Anthony Lucassen)
11. Brand new Start (feat. Arjen Anthony Lucassen)
12. Where we Belong
13. Full of Memories (feat. feat. Arjen Anthony Lucassen)
14. Cliff (feat. Alessandro Conti, Arjen Anthony Lucassen)

a2862251544_10.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása