Premier! Tarja – Jingle Bells

397953705_868990877912334_3282369756674290265_n0.jpg

November 10-én tölti fel a boltok polcait Tarja vadonatúj karácsonyi albuma, a Dark Christmas. Az újdonság a  2017-es From Spirits And Ghosts (Score For A Dark Christmas) című korong folytatásaként könyvelhető el, tartalma pedig tizenkét dalból tevődik össze, melyek közül egy (Dark Christmas) ismét az énekesnő saját szerzeménye lesz.

Tarja ezúttal is egy kísérteties csavart csempészett a klasszikus karácsonyi dalokba, ezzel megalkotva egy olyan tökéletes lemezt, mely által felfedezhetjük az ünnepek misztikus és sötétebb oldalát. Ahogyan az előző lemez kapcsán, úgy most is hallható lesz egy gyermekkórus Tarja lányának, Naominak a vezetésével, aki nemcsak énekesként mutatkozik be, de a dobok mögött is felbukkan majd a kisfilmekben.

„Izgalmas volt elmerülni ebben a teljesen új világban. Remélem ti is értékelni fogjátok majd ezeket a karácsonyi dalokat az általunk hozzáadott kíséreties hangzással, ahogyan még sosem hallottad őket. Örömömre szolgált, hogy ismét összeállhattam Jim Dooley-vel és Tim Palmerrel. Remélhetőleg imádni fogjátok majd a Dark Christmas szellemét.” – mesélte.

A Nightwish alapító-énekesnője a hét elején publikálta a lemez első kislemezét, a Frosty The Snowman című dal keretein belül, de máris megérkezett a következő csemege, ezúttal a hátborzongató hatásokkal felruházott Jingle Bells képében.

A filmszerű élményekkel dúsított alkotás a templomok és a színházak után most a mozikba is beveszi magát, Tarja sötét karácsonya ugyanis a mozikba kerül bemutatásra még a megjelenés előtt, azonban egyelőre Spanyolországban, Mexikóban, Finnországban és Németországban kerül vetítésre, az időpontok és helyszínek pedig az énekesnő weboldalán érhetők el.

Dallista:

1. The First Noel
2. Frosty The Snowman
3. Holy Night
4. Dark Christmas
5. Jingle Bell Rock
6. White Christmas
7. All I Want For Christmas Is You
8. Wonderful Christmastime
9. Last Christmas
10. Jingle Bells
11. Rudolph The Red-Nosed Reindeer
12. Angels We Have Heard On High

26571630.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása