Új kisfilmekkel jelentkezett Tarja

402555189_824271653031362_7867247687761083169_n.jpg

November 10-én került boltokba Tarja harmadik karácsonyi lemeze, ami a Dark Christmas címet viseli. Az énekesnő ezúttal is misztikus és kísérteties csavarral fűszerezte meg a klasszikus karácsonyi dalokat, ezzel elérve egy olyan tetőpontot, amikor mindenki kicsit más szemszögből közelítheti meg az ünnepeket, felfedezve azok sötét oldalát.

A Nightwish alapító-énekesnője tizenkét dalt rögzített a kiadványra, melyeket rendre kisfilmek útján kíván emlékezetessé tenni, ezek együttesen pedig egy nem mindennapi filmet fognak kitenni, amely Németországban, Mexikóban és Spanyolországban fog levetítésre kerülni a mozikban – egyelőre.

Az említett tizenkét dal közül most már csupán két dal kisfilmje várat debütálásra, ugyanis a Frosty The Snowman, a Jingle Bells, a Rudolph The Red-Nosed Reindeer, a White Christmas, a The First Noel, a Last Christmas, a Dark Christmas, valamint a Wonderful Christmastime vizualizációját már közzétették korábban, ezekhez csatlakozott most az O Holy Night, illetve az All I Want For Christmas Is You.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása