Klippremier: Feuerschwanz & Francesco Cavalieri – Wardwarf

hq720.jpg

Múlt pénteken jelent meg a Feuerschwanz angol nyelvű nagylemeze, amely a Warriors elnevezést kapta. A zenekar idén ünnepli 20 éves fennállását, így többek között e lemez útján is meg kívánják ünnepelni a töretlen sikerüket, de az év vége felé jubileumi show-kat is adnak majd. Kritika ITT olvasható a lemezről.

A formáció egy vadonatúj, saját szerzeménnyel, illetve egy újabb feldolgozással tarkította a hanghordozó tartalmát, amelyen duettek is helyet kapta. Ezek egyike a Wardwarf, mely nótát tavaly már kiadták angol nyelven, most azonban a Wind Rose zenekar frontemberével, Francesco Cavalieri páratlan orgánumával emelték magasabb szintre a szerzeményt, amelyhez most egy hivatalos kisfilm is dukált.

A 20. évfordulónk alkalmából számos barátot, egyben zenésztársat meghívtunk, hogy támogatásukkal részesei legyenek az első angol nyelvű nagylemezünknek. És hát ki más is énekelhetné velünk együtt a Wardwarf-ot, mint a csodálatos Wind Rose énekese, Francesco Cavalieri! Óriási köszönet Olaszországnak!” – kommentálják.

Íme!

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása