Koncertfilmet debütáltat a Sabaton!

445767097_1034124951409389_8445898617007580823_n.jpg

Október 11-én mutatja majd be The Tour To End All Tours című koncertfilmjét a svéd veterán Sabaton. A csatametálosk az amszterdami Ziggo Dome-ban adott teltházas show-juk során forgatták le a koncertfilmet, amelyről igen lelkesen mesélt a zenekar alapító tagja, Pär Sundström.

„2023-ban elindultunk minden idők legnagyobb turnéjára, és csak Európában több mint 50 ezer kilométert tettünk meg egy 170 fős, hihetetlenül elkötelezett csapattal, 9 busszal, 12 teherautóval, sőt még egy tankkal is, amely ezáltal egy igazán felejthetetlen utazást jelentett mindannyiunk számára. Ezt az egyedülálló, izgalmas és mélységesen szemet gyönyörködtető, egyúttal rendkívüli élményt mindenkivel meg akartuk osztani, különösen azokkal, akik bármilyen okból nem tudtak részt venni az előadásainkon.” – fogalmaz a zenész.

„A szerény kezdetektől kiindulva az amszterdami Ziggo Dome teltházas koncertje szürreális és monumentális esemény volt számunkra. Reméljük, élvezni fogjátok a Sabaton nyújtotta élményt, és biztosak vagyunk benne, hogy nem fogtok csalódni! Október 11-e. Jegyezzétek be ezt a dátumot a naptáratokba!” – tette hozzá.

Magára az eseményre egyébként augusztus 26-tól lehet jegyet váltani az érdeklődőknek, e jeles esemény pedig minden bizonnyal kiegészítő eleme mindannak a különlegességnek, amit az idén 25 éves zenekar a jubileum jegyében szervez.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása