Klippremier: Lacuna Coil – In The Mean Time

maxresdefault_1_1.jpg

Vadonatúj dallal lepte meg a fanokat az olasz Lacuna Coil, mely zenekar gyakorlatilag öt éve váratja újdonsággal a fanokat. A zenekar legutóbbi lemeze 2019-ben jelent meg, és a Black Anima címet kapta. A korong óriási sikereket ért el a világ minden pontján, aztán persze kirobbant a világjárvány, amely így azt eredményezte, hogy a zenekar kreativitása megrekedt.

Cristina Scabbia és társai többször is nyilatkoztak már az új lemezt illetően, és bár többször is megerősítették, hogy dolgoznak az újdonságon, belőni sosem sikerült nekik, hogy mikorra tervezik piacra dobni. Cristina azonban tavaly nyáron végre megtörte a csendet, és elmondta, hogy a várva várt új lemezük 2024-ben jelenik majd meg, majd ezt követően szép lassan elvonultak a nyilvánosság elől.

Nagyon úgy fest, hogy az olaszok idén végre betartják az ígéretüket, ma ugyanis egy vadonatúj nótát pakoltak a hallgatóság elé, az In The Mean Time című szerzemény képében, amelyben egyébként a New Years Day énekesnője, Ash Costello is közreműködik.

„Az In The Mean Time a társadalmunk cselekedet képtelenségét tükrözi. Aljas időket élünk, tele boldogtalan emberekkel, akik magányosak, depressziósak, szorongók, és önpusztítók. A külvilágból áradó nyomás sem teszi lehetővé, hogy kellően tisztán lássuk a dolgokat. Ez a dal, olyan akár egy csoportterápia: nem siránkozás, hanem elfogadás, mert ami egyszer eltörik, azt nagyon nehéz újra összerakni. El kell terelnünk a gondolatainkat, minden elkerülhetetlen mérgező hatástól, és rá kellébrednünk, hogy sokkal több van ebben az életben... de közben azzal is tisztában kell lenned, hogy nem lehet mindenhez igazodni.” – fogalmaztak.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása