Az utolsó simításokat végzi új lemezén a Lacuna Coil

437535637_957779005705489_1075361437039325132_n.jpg

Egyre biztosabbá válik a feltételezés, miszerint idén válik elérhetővé a Lacuna Coil vadonatúj stúdióalbuma. A formáció 2019-es debütálású Black Anima című kiadványa és annak várakozáson felüli teljesítménye egy teljesen új pódiumra helyezte a zenekart, így bizony okkal érik a gondolat, hogy vajon lesznek-e majd merészebb megmozdulások az utánpótláson.

A Cristina Scabbia vezette olaszok sokáig hadilábon álltak mind a megjelenést illetően, mind a dalszerzés terén, ám az utóbbi hónapokban rendre pozitív sugallatú hírekkel szolgáltak a nagyérdemű számára. Az énekesnő legutóbbi nyilatkozata szerint  legkésőbb 2024 végén robbantják a lemezbombát, amelynek előfutáraként két nótát már megismerhettünk a Never Dawn és az In The Mean Time keretein belül.

„Nem sok mindent mondhatok el, annyit viszont mindenképp, hogy nagyon gyorsan haladunk. Már majdnem elértük a 100 %-ot, a demózást ugyanis már befejeztük. Van még néhány dal, amit fel kell vennünk, de szerintem erre is hamarosan sor kerül, amint befejezzük az észak-amerikai turnénkat.”fogalmazott néhány hónapja Scabbia.

Marco "Maki" Coti-Zelati, a formáció agytrösztje most egy igencsak izgalmas hírrel szolgált Instagram-oldalán, elmondása szerint ugyanis most már ténylegesen az utolsó simításokat végzik a várva várt korongon, a végeredménnyel pedig több mint elégedettek.

„Egyre közelebb kerültünk az új lemez munkálatainak végéhez. Szuper elégedett vagyok a végeredménnyel, és nagyon büszke vagyok a társaimra! Még néhány napig csiszolgatjuk, aztán készen állunk a keverésre és a maszterelésre. Köszi, srácok!” – fogalmazott a zenész. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Marco Coti Zelati (@maki) által megosztott bejegyzés

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása