Kiderült, mivel készül Tarja és Sharon den Adel!

tumblr_or6no5lwbn1skzxqyo1_12800.jpg

Titokzatos poszt ugrasztotta kíváncsiságba a napokban Tarja és a Within Temptation követőtáborát, az előadók ugyanis arra engedtek következtetni, hogy újfent közös dalon törik a fejüket. A szimfonikus metál legendái 2013-ban már előrukkoltak egy közös dallal, a Paradise (What About Us?) képében, amely olyannyira jól sült el, hogy a fanok fantáziája is azonnal szárnyra kapott.

Az előadók egyébként rövidesen közös turnéra indulnak, így az sem kizárt, hogy meglepetésekben gazdag show-kra készülnek – értjük ez alatt a duetteket. Nos, mint kiderült, valóban az ősszel startoló turné a ludas, az elkövetkezendő hetekben ugyanis izgalmas feldolgozásokkal találhatjuk szemben magunkat, amelynek első darabja már ma elérhetővé vált.

A Within Temptation nemcsak Tarját, hanem az Annisokay-t is magával viszi a közelgő koncertsorozatra, ráadásul mindkét előadóval akad közös szerzeményük, ennek jegyében most azzal az ötlettel álltak elő, hogy mi lenne, ha egymás dalainak feldolgozásával hangolnának a közös túrára? Noha a rajongók ennek is kiváltképp örülnek, egy újabb közös dal sem okoznak szomorúságot, amely még mindig benne van a pakliban, ugyanis Tarja jelenleg is új lemezén dolgozik, amelynek kapcsán temérdek meglepetést ígér.

A főszereplő Within Temptation ma közzétette saját változatát Tarja 2010-es slágeréből, amely az Until My Last Breath, Sharon den Adel pedig igazán kitett magáért, a holland énekesnő ugyanis olyannyira tiszteleg kolléganője előtt, hogy a nóta verzéjét a Nemo ritmusára énekelte fel, amely ugye Tarja felbecsülhetetlen névjegye az általa is alapított Nightwish-ben.

Mint kiderült, jövő pénteken Tarja tolmácsolásában fog érkezni egy Within Temptation-dal, majd ezt követően a WT fogja újra gondolni az Annisokay egyik tételét, majd a kör az Annisokay által eljátszott WT-dallal fog zárulni.

 

 

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása