Színházturnéra indul Floor Jansen!

gettyimages-1443671362-2048x2048.jpg

2023-ban jelent meg Floor Jansen debütáló szólólemeze, amely a Paragon elnevezést kapta. A poprock stílusban íródott hanghordozó hatalmas siker lett, mind a célközönség, mind a kritikusok körében egyaránt, függetlenül attól, hogy Jansen leginkább a metálszcénában ismert.

Az énekesnő most bejelentette, hogy önálló pályafutása újabb mérföldkőhöz érkezett el, 2025-ben ugyanis színházturnéra indul Hollandia-szerte. Bejegyzésében arra is kitért, hogy ezek a bensőséges előadások nemcsak zenei útjára fókuszálnak majd, ugyanis Floor egyaránt őszintén beszél majd az anyaságról, ahogyan a mellrákkal vívott harcáról is.

„Nagy örömmel jelentek be most valamit, ami nagyon közel áll a szívemhez: az első színházturném, a »Strijdlust (Fighting Spirit)« 2025-ben érkezik Hollandiába!” – kezdte örömittas bejegyzését.

„Ez egy valóra vált álom, és egy vadonatúj fejezet az utazásomban. A metálszínpadoktól a bensőséges színházakig. Nagy lépést teszek most meg, hogy egy teljesen új módon osszam meg veletek a történetemet.” – folytatta.

„A »Strijdlust« azonban nemcsak egy show. Őszintén megnyílok majd a mellrákkal vívott harcomról, beszélek majd az anyaság örömeiről és a zenei karrierem egész forgatagáról – mindezt a zenén és a kimondott szavak útján, és igen, mindezt hollandul. Az élet néhány akadályt gördített az utamba, de minden egyes kihívás erősebbé tett. Ez a turné az egyik módja annak, hogy veletek is megosszam ezt a bizonyos erőt. Minden egyes lépésemnél velem voltatok, mind a Nightwish-sel való munkám, mind a szólókarrierem során. Most én hívlak titeket, hogy csatlakozzatok hozzám ehhez a meghitt, erőteljes élményhez. Ünnepeljük meg az életet, és a küzdőszellemet, amely összeköt bennünket.” – újságolta.

Fotó: Getty Images/Katja Ogrin

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása