Izgalmas előzetes érkezett a Mägo de Oz új albumához!

mago-oz-houston-texas.jpg

Április 9-re datálta új lemeze debütálását a Mägo de Oz, a spanyol metálzenekar terveit azonban az utolsó pillanatban robbantotta szét a koronavírus-járvány okozta zűrzavar. A Bandera Negra címet viselő kiadvány végül szeptember 10-én éri majd el a boltok polcait, előzetesként pedig mindösszesen három tételt ( El Cervezo (El árbol de la birra, Tu madre es una cabra, Bandera Negra) osztottak meg a közönséggel, melyek megállíthatatlanul aratják sikereit – világszerte.

A Javier Domínguez vezette formáció a közelmúltban újságolta el, miszerint érkezik negyedik kislemezük, választásuk szerint pedig az albumot is nyitó La isla de las siete Calaveras című számuk kerül majd megjelenésre. A bulizás nagyköveteként emlegetett kiadvány egyébként a maga tizenöt szerzeményével megannyi meglepetést ígér, az elsődleges visszajelzések pedig több mint pozitív illetőségűek. 

A már emígyis tűkön ülő rajongók a minap lettek újfent felcsigázva, hiszen egy nagyon izgalmas és egyben látványos betekintő érkezett a koronghoz, ráadásul amellett, hogy fültanúi lehetünk néhány nóta töredékének, a videó végén feltüntetésre került a zenekar várva várt, többször is halasztásra ítélt turnéja, amit az elsődleges tervek szerint már jövőre pótolni szeretnének. 

A lemez dallistája:

1. La isla de las siete calaveras
2. Al abordaje
3. Resacosix en Pandemia
4. No te fallaré
5. La dama del mar
6. El aplauso herido
7. Tu Madre Es Una Cabra (ft. La Pegatina)
8. Guerra y paz
9. El Cervezo (El árbol de la birra)
10. Abrazos que curan
11. Quiero que apagues mi luz
12. La vida pirata
13. Bandera Negra
14. Después de la tormenta

15. Que el viento sople a tu favor  (ft. Saurom)

bandera-cuadrado.jpg

portada-bandera-negra1-2-1490x1536.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása