Januárban érkezik a Mägo de Oz új lemeze!

qlmqouwlordgtjrfd5jyf5wdhq.jpg

Korábban már beszámoltunk arról, miszerint a spanyol óriás vadonatúj nagylemezét tervezi, a csapat tagsága azonban akkoriban még teljesen változatlan volt. Időközben távozott a zenekarból Patricia Tapia énekesnő, Javier Domínguez (Zeta) énekes, illetve Manuel Seoane gitáros is.

A zenekar új énekese végül Rafa Blas lett, visszatért a csapatba Jorge Salán gitáros, Patricia pozíciója azonban betöltetlen maradt. Az új felállású zenekar jubileumi turnéval kedveskedett idén a fanoknak, s mint kiderült, ez idő alatt új lemezüket is elkészítették, amely január 26-án fogja feltölteni a lemezboltok polcait.

A csapat vadonatúj alkotása az Alicia en el MetalVerso címre lett keresztelve alaptörténetét pedig természetesen az Alíz Csodaországban (Alice In Wonderland) ihlette, noha Txus di Fellatio költeményei több mint kortárs változatban csapnak le a hallgatókra. A Txus-féle Alicia transznemű és pszichológusra szorul, ugyanis nap mint nap olyasmivel kell szembe néznie, mint a zaklatás, az anorexia, a félelem és mondjuk úgy, hogy a depresszió sem kíméli a főszereplőt.

A Mägo de Oz egyébként október 20-án fogja publikálni az első felvezetőt, az El Sombrerero Loco című dal keretein belül, mely alak egyébként a történetünkben szereplő Alicia legjobb haverja, aki tulajdonképpen egy csavargó, és akinek köszönhetően La Reina Roja is színre lép, aki YouTuber. Eme őrült és egyben modern megközelítésben kíván visszatérni tehát a spanyol metál legnagyobb varázslója, de ha ez még nem lenne elég, az elsődleges hírek alapján, a formáció a vérfrissítésnek hála sikeresen túlnőtt önmagán, olyannyira, hogy a most érkező korongot hirdetik a valaha kiadott legkeményebb, legzúzósabb, legmetálosabb lemezüknek, ami cseppet sem hasonlítható össze az eddigi munkáikkal, noha ezúttal is igyekeztek megtartani a Mägo de Oz legfőbb esszenciáit.

A lemezen egyébként Xana Lavey, Elizabeth Amoedo és Alba Moreno is tiszteletét teszi, akik együttesen próbálják majd a sokoldalú Patriciát pótolni. A korong borítója egyébként már megtekinthető, az összes többit később közli majd a formáció.

portadaaliciaenelmetalverso.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása